IN MEMORIAM de Vicenç Baltasar Martínez, RC de El Prat, 16 Oct…

Vicenç Baltasar Martínez

El pasado viernes 16 de octubre de 2015, murió VICENÇ BALTASAR MARTÍNEZ socio fundador de Rotary Club d’El Prat, past president ( 1996-1997/2005-2006) y Paul Harris Fellow.

Quan fa més de 25 anys es van fer els primers moviments per a formar el nostre club en Vicenç va ser peça clau perquè es pogués portar a terme. Ell amb el seu entusiasme, que posava en totes les coses, va ser qui va moure tots els fils, fer totes les accions i contactes per a poder obtenir la Carta Constitutiva. Durant tots aquets anys ha treballat i ha sigut l’animador de moltes de les activitats del club, posant el seu bon caràcter i animositat al servei de la cohesió i motivació del grup.

Aquesta predisposició no sols l’ha tingut amb Rotary sinó que es ben coneguda la seva presència i bon fer en moltes altres entitats i associacions tant d’ El Prat com a la seva Valencia natal.

Entenem que la mort forma part de la vida i que encara que la mort posi fi a la vida no la anul·la. La vida és una seqüència d’esdeveniments i a pesar que aquest cicle tingui un final la totalitat de la vida no queda arrasada, no es pot mai esborrar els anys de vida. I és aquesta vivència que hem tingut amb en Vicenç el que ens queda present i amb nosaltres. La mort existeix, no pas com el contrari de la vida, sinó com a part de la vida.

El que ha estat per a nosaltres, ho serà sempre. La vida significa el que sempre ha significat, l’eix és el que sempre ha estat, el fil no s’ha tallat. I mentre el recordem, parlem d’ell, el tingueu present, d’alguna manera en Vicenç  viu amb nosaltres.

RC de El Prat

Comentarios

    No Comments

Dejar una respuesta

Tu email no será visible. Campos con * son obligatorios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

CERRAR
Share On