Edició commemorativa del Premi Manuel Bonmatí, en el 35 Aniversari del RC de Girona, 3 Des…

premi bonmati

– Nota de premsa –

Edició commemorativa del Premi Manuel Bonmatí dijous dia 3 de desembre

Fruit que aquest any el Rotary Club Girona celebra 35 anys de trajectòria des de la seva fundació, enguany es durà a terme el dia 3 de desembre una edició commemorativa del Premi Bonmatí a la Biblioteca Carles Rahola a les 19:30 hores.

L’acte commemoratiu iniciarà amb la presentació del conveni recentment firmat entre el Rotary Club Girona i l’Ajuntament de Girona, continuarà amb el nou premi literari juvenil “Jordi Vilamitjana” i conclourà amb un homenatge als premiats a les anteriors edicions del certamen. Amb tot això, l’acte acabarà essent un reconeixement a la persona que representa el premi en qüestió, el Sr. Manuel Bonmatí.

El jurat, format per Enric Mirambell, Jordi Dalmau, Narcís-Jordi Aragó, Joaquim Nadal, Jordi Xargayó, Jordi Grau, Carles Ribas, Josep Mª Cantó i Joan Saura, va acordar dies enrere, durant una trobada a l’Hotel Carlemany de Girona, que a fi que les noves generacions arribin a conèixer la seva personalitat, l’acte se centrarà en un recorregut per la vida del Sr. Manuel Bonmatí.

BIBLIOTECA CARLES RAHOLA

PROGRAMA DE L'ACTE

Comentarios

    No Comments

Dejar una respuesta

Tu email no será visible. Campos con * son obligatorios.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

CERRAR